CurverDe kans is groot dat je in huis wel een aantal Curver producten hebt. Curver is namelijk de specialist op het gebied van plastic producten in Nederland. In 1949 is het bedrijf door twee vrienden opgericht. Oorspronkelijk waren Curver producten glazen verpakkingen, maar door de opkomst van plastic als goedkoop gebruiksvriendelijk materiaal zijn zij in 1960 hun verpakkingen van plastic gaan maken.

In 1970 is het bedrijf zich gaan toespitsen op de consument en is het uitgegroeid tot het bedrijf zoals wij het nu kennen. Door de focus op kwaliteit voor een goede prijs, is Curver nu een van de grootste bedrijven in huishoudelijke producten van kunststof. En dat niet alleen in Nederland, maar in heel Europa! Ze hebben talloze producten waar je uit kunt kiezen. Om je niet te overweldigen, hebben we hier voor jouw gemak alle categorieën op een rijtje gezet.

Curver keuken accessoires

Curver is ongeëvenaard wanneer het gaat om keuken accessoires. Vrijwel iedere Nederlander heeft wel ooit een Curver product in de keuken gehad. Logisch ook, want het zijn altijd handige producten voor een voordelige prijs. Of je nu een afdruiprek, citruspers of een bestekbak zoekt, Curver heeft het. Uiteraard kun je deze producten ook in het aanbod van huishoudkoopjes vinden! Daarnaast kun je ook allerlei vergieten en vershouddozen in verschillende maten kopen.

Afvalbakken

Naast keuken accessoires kun je ook bij Curver terecht wanneer je een stevige afvalemmer van kunststof zoekt. Niet alleen kun je de standaard pedaalemmers vinden, maar ook simpele afvalbakken die tegen een stootje kunnen. De inhoud varieert tussen de 5 en 100 liter, waardoor je verzekerd bent dat je vindt wat je zoekt. Daarnaast kun je ook kiezen uit normale vuilnisemmers met één bak of duo emmers wanneer je het afval wilt sorteren.

Curver opslag produkten

Als laatste categorie producten komen de opslag artikelen. Deze categorie is erg breed, maar elk product is gemaakt om een simpele opslagplek te zijn. Hieronder vallen o.a.:

Deze zijn allemaal voorzien van de standaard Curver stijl: simpel en eenvoudig in gebruik. Ook zijn vrijwel alle artikelen in verschillende kleuren te bestellen, waardoor het goed bij de rest van de inrichting van je huis past. Voor een compleet overzicht van alle opslagproducten van Curver kun je in het overzicht kijken. Als je op zoek bent naar een specifiek product, gebruik dan de zoekfunctie helemaal bovenaan de pagina.

En heb je behoefte aan meer informatie? Dan kun je op het product zelf klikken om op de specificatie pagina te komen. En heb je vragen waar je zelf niet uitkomt? Neem eerst contact op met ons via info@huishoudkoopjes.nl en wij zullen je zo snel mogelijk verder helpen!