tab-img

Microcluster verlichting 1200 Led Extra Warmwit Binnen/buiten

Voorraad

€ 44,99 (of 450 pnt) Incl. BTW

-
+

Clusterverlichting

Normale kerstverlichting wordt steeds minder populair, daarvoor in de plaats is er nu clusterverlichting. Deze bestaat uit talloze kleine lichtjes dicht op elkaar. U kunt zo gemakkelijk uw hele kerstboom volhangen met kleine, twinkelende lichtjes die een magische sfeer geven in uw huis of tuin.
 

Kerstverlichting

Wat is er nou leuker dan bij de verlichte kerstboom zitten met een kop warme chocolademelk en een (kerst)trui aan, terwijl het buiten donker en koud is? Met deze kerstverlichting met extra warm wit licht crëert u meteen een gezellige sfeer. Deze kerstverlichting is beschermd tegen regen (IP44), dus u kunt het ook buiten gezellig maken. Het lichtsnoer heeft een totale lengte van 27 meter waarvan 24 meter verlicht is.
 

Energie én geld besparen met LED-verlichting

Het wattage van deze LED-kerstverlichting bedraagt slechts 9 watt en geeft dezelfde lichtopbrengst als kerstverlichting met gloeilampjes van ongeveer 70 Watt. Met deze LED-lampjes bespaart u dus veel geld op uw energiekosten doordat deze een stuk zuiniger zijn in verbruik dan de traditionele gloeilampjes. En het bespaarde geld kunt u mooi weer uitgeven aan cadeautjes!
 

Eigenschappen:

  • 1200 LED-lampjes
  • Lengte snoer met lichtjes: 24 meter
  • Aanloopsnoer: 3 meter
  • Lichtkleur: extra warm wit
  • IP44, dus voor zowel binnen- als buitengebruik
Artikel nummer 70330213