tab-img

Connect Ijspegelverlichting 160 Lamps Led Verleng Extra Warmwit voor binnen en buiten

Voorraad

€ 11,69 (of 117 pnt) Incl. BTW

-
+

IJspegelverlichting

IJspegelverlichting wordt ook wel een lichtgordijn genoemd. Deze verlichting bestaat uit verschillende lengtes snoeren met lichtjes. U kunt deze verlichting voor uw raam hangen, maar ook bijvoorbeeld langs de muren. Zo lijkt het net of er ijspegels van de dakgoot hangen, dit geeft een magisch effect op donkere dagen! U kunt met deze lampjes op een simpele manier uw hele huis versieren.
 

Energie én geld besparen met LED-verlichting

De wattage van deze LED-kerstverlichting bedraagt slechts 3.6 watt en geeft dezelfde lichtopbrengst als kerstverlichting met gloeilampjes van ongeveer 30 Watt. Met deze LED-lampjes bespaart u dus veel geld op uw energiekosten doordat deze een stuk zuiniger zijn in verbruik dan de traditionele gloeilampjes. En het bespaarde geld kunt u mooi weer uitgeven aan cadeautjes!
 

Extra warm witte kerstverlichting

Wat is er nou leuker dan bij de verlichte kerstboom zitten met een kop warme chocolademelk en een (kerst)trui aan, terwijl het buiten donker en koud is? Met deze kerstverlichting met extra warm wit licht crëert u meteen een gezellige sfeer. Deze kerstverlichting is beschermd tegen regen (IP44), dus u kunt het ook buiten gezellig maken.
 

Eigenschappen:

  • 160 LED-lampjes
  • Breedte: 3 meter
  • Alleen te gebruiken met de koppelbare kerstverlichting van PerfectLED
  • Geleverd zonder startsnoer
  • Lichtkleur: extra warm wit
  • IP44, dus voor zowel binnen- als buitengebruik
Artikel nummer 70330217