Leifheit koop je makkelijk en snel op Huishoudkoopjes.nlLeifheit

Het merk Leifheit brengt al sinds 1959 geweldige producten op de markt die ieder huishouden nodig heeft. Het karakteristieke groen/blauw van de Leifheit dweil en Leifheit vloerwisser zie je in veel huishoudens wereldwijd in de gangkast staan! Het Duitse merk maakt al 60 jaar lang producten van de hoogste kwaliteit. Shop bij Huishoudkoopjes.nl o.a. het Leifheit Droogrek Pegasus  of de Leifheit Profi Vloerwisserset. 

Vloeren reinigen met Leifheit

De meest bekende Leifheit producten zijn de Leifheit dweil en de Leifheit vloerwisser. Leifheit heeft producten in de collectie die grote oppervlakken kunnen schoonmaken, zoals de Leifheit Vloerwisser Profi en de Leifheit Profi Moppers met wielen.Hierbij kan je zowel kwetsbare vloeren zoals parket schoonmaken,als ook laminaat en tegels reinigen en van hardnekkig vuil ontdoen.Wil je een handige dweil Leifheit hebben voor een kleiner oppervlak? Dan raden wij de Leifheit Picobello Vloerwisser aan! Vergeet ook niet het Leifheit Professional stoffer en blik voor het opruimen van zwerfvuil zonder te bukken. 

Wassen, strijken en drogen met Leifheit

Het huishouden en de was doen zijn niet onze favoriete taken, daarom gaan we altijd voor gemak. De producten van Leifheit zijn voorzien van ingenieus design met hoogwaardige kwaliteit. Koop je een Leifheit product? Dan kan je daar jarenlang mee vooruit! Ook de Leifheit droogtoren, Leifheit droogmolen of een Leifheit droogrek kan niet ontbreken in je huishouden. Zeker als je niet in bezit bent van een droger.Met de Leifheit Linomatic Deluxe Droogmolen 600 ben je altijd zeker van droge was en van schone waslijnen.Deze verdwijnen namelijk bij het inklappen in de droogarmen! 

Koken met Leifheit

Houd je van koken, maar doe je dat het liefst zo efficiënt mogelijk? Geen amateurkok kan zonder de Leifheit Multifunctionele raspLeifheit Combi Eiersnijder en de Leifheit Fritessnijder Deze producten besparen je tijd en zorgen ervoor dat jij lekker snel je perfecte gerechten kan serveren. 

Service van Huishoudkoopjes.nl

Wil jij Leifheit kopen? De Leifheit raamwisser of Leifheit vloerwisser koop je bij Huishoudkoopjes.nl.Ook voor de vervangingsdoeken en moppen kun je bij ons terecht.Nieuwe producten kopen van Leifheit zorgt gegarandeerd voor jarenlang grondig schoonmaken, wassen en koken. Met de handige Leifheit producten verwijder jij hardnekkig vuil, droog jij je kleding extra snel en kook je als volleerd chef. Je parket en laminaat is nog nooit zo schoon geweest! Heb je vragen over onze service? Stuur dan een mail naar onze klantenservice via info@huishoudkoopjes.nl


Ga naar onze leifheit producten pagina