Aanbiedingen

product

Koekenpanhouder voor 4 pannen

Berg je koekenpannen overzichtelijk op in deze BK Koekenpanhouder...
Van: € 14,99
Voor: € 6,99 Incl. BTW

Categorie

UITGELICHT

BK pannen
Brabantia prullenbak
Curver
Leifheit

Droogmolens aanbiedingen

Droogmolens aanbiedingen

De grootste merken, de beste kwaliteit

Droogmolens aanbiedingen. De frisse geur van buiten gedroogd wasgoed, kleding dat langer mooi blijft en een enorme kostenbesparing, daarom kiest u voor een droogmolen. 

Bij ons vindt u droogmolens van de merken Brabantia en Leifheit Ook kunt u bij ons terecht voor een wanddroogmolen, droogrek of roldrooglijn.

Brabantia droogmolens

Wij werken al jarenlang samen met kwalitatief hoogstaande merken zoals Brabantia. Dit merk heeft zich bewezen op het gebied van buiten drogen. Alle Brabantia droogmolens en droogrekken uit ons assortiment zijn van een uitstekende kwaliteit, praktisch, kostenbesparend en hebben een lange levensduur. Daarnaast vindt u bij ons diverse accessoires waaronder de droogmolenvoet, beschermhoezen en grondankers. Ook hierbij hebben we gekozen voor de bekende en grote merken.

Leifheit droogmolens

Ook werken wij al jarenlang samen met kwalitatief hoogstaande merken zoals Leifheit. Dit merk heeft zich net als bovenstaande bewezen op het gebied van buiten drogen. Alle Leifheit droogmolens en droogrekken uit ons assortiment zijn van een uitstekende kwaliteit, praktisch, kostenbesparend en hebben een lange levensduur. Daarnaast vindt u bij ons diverse accessoires waaronder de droogmolenvoet, beschermhoezen en grondankers.

De voordelen van buiten drogen

Wasgoed met de geur van een frisse lentebries, dat bereikt u alleen door de was buiten te drogen. Daarnaast is het ook nog eens goed voor het milieu. Wist u dat een wasdroger een echte energieslurper is? Voor een energiezuinige droger betaalt u gemiddeld 24 cent per droogbeurt. Bij een oudere wasdroger kan dit oplopen tot 77 cent per droogbeurt. Dan hebben we het niet eens over de afschrijving van de droger gehad. Bedenk eens hoeveel geld u dit op jaarbasis scheelt. Een droogmolen of droogrek is een verantwoorde en slimme keuze.Met het ophangen van uw wasgoed bespaart u ook nog eens tijd. Op een zomerse dag is uw wasgoed in minder dan een uur droog. Bovendien is het gebruik van een droogmolen of droogrek beter voor uw kleding. Het zal minder snel slijten en pluizen en blijft zeker langer mooi.


€ 13,95 (of 140 pnt)
€ 13,85 (of 139 pnt)
€ 99,00 (of 990 pnt)

(of pnt)