HuishoudwinkelHuishoudwinkel

Op zoek naar een nieuwe huishoudwinkel waar je terecht kunt voor alle producten die je maar nodig zou kunnen hebben in het dagelijkse huishouden? Nou, dan ben je bij huishoudkoopjes.nl aan het juiste adres. Met meer dan 8 jaar ervaring als online huishoudwinkel weten wij precies wat jij nodig hebt. Door de jaren heen hebben wij veel feedback ontvangen van onze klanten. Bijvoorbeeld wanneer trouwe klanten (die gebruik maken van ons exclusieve spaarprogramma) een bepaald artikel niet kunnen vinden, dan streven wij ervoor om dat product ook aan onze voorraad toe te voegen. En zo hebben wij in de laatste jaren een van de meest brede voorraden aan huishoudartikelen weten te verzamelen. En jij kunt hier gebruik van maken!

Huishoudkoopjes is jouw huishoudwinkel

Huishoudkoopjes is jouw huishoudwinkel. Wat bedoelen we daarmee? Simpel, dat betekent dat wij er alles aan doen om jou op de eerste plek te zetten. Aanbiedingen, gratis verzendingen (vanaf €75), kwaliteitsproducten, topmerken, A+ klantenservice en nog veel meer. Wanneer je een vraag of opmerking hebt over een van onze producten of je wilt een algemene vraag aan ons stellen, dan kun je hiervoor altijd terecht. Je kunt hiervoor naar ons contactformulier gaan of een emailtje sturen naar info@huishoudkoopjes.nl. Ook voor dringende vragen kun je hier terecht, wij doen ons best om altijd zo snel mogelijk jouw vraag te beantwoorden.

Welke producten kun je bij ons allemaal kopen?

Zoals eerder gezegd, kun je in ons assortiment kiezen uit meer dan 8.000 verschillende huishoudproducten. Dat zijn er erg veel om zo in een keer op te noemen, vandaar dat we het in korte categorieën opdelen. Je kunt op de categoriepagina kijken naar elke categorie. Klik voor deze pagina in de menubalk boven op assortiment, daarna op Huishoud, en je zult erachter komen wat wij jou allemaal te bieden hebben. Ben je op zoek naar keukenartikelen, schoonmaakartikelen of wellicht iets speciaals (zoals een droogrek of een specifiek elektrisch apparaat), dan kun je op deze pagina kijken of wij het in ons assortiment hebben.

Extra reden om te kiezen voor ons als jouw huishoudwinkel!

In Nederland kun je terecht bij zeer veel verschillende huishoudwinkels, daarom is de keuze soms erg lastig om te kiezen welke huishoudwinkel jou het beste van dienst kan zijn. Naast onze klantenservice, breed assortiment en spaarprogramma is er nog een reden om voor onze webshop te kiezen.En dat is namelijk omdat wij al onze producten in eigen voorraad hebben. Dat betekent dat jij alle producten extra snel kunt ontvangen. Veel andere webshops werken namelijk zonder eigen voorraad omdat ze zo kosten te besparen. Maar dat betekent wel dat ze al hun producten eerst via een andere winkel moeten bestellen voordat deze uiteindelijk bij jou terecht komen. Bij ons heb je geen last van deze middelman wij sturen alle producten direct vanuit onze voorraad naar jou op!