Brabantia producten kopen bij huishoudkoopjes.nl?Brabantia

De producten van het merk Brabantia staan bekend om hun gebruiksvriendelijkheid en elegantie. De doelstelling van het merk is namelijk om het leven mooier te maken met prachtig ontworpen productconcepten die prettig zijn in het gebruik. Brabantia is in 1919 in Aalst opgericht door 15 mannen, allemaal familie van elkaar. En deze familieband is altijd in het bedrijf gebleven.

De producten die je vindt in ons assortiment van Brabantia variëren van huishoudelijke artikelen tot handige keuken hulpmiddelen. Omdat het assortiment te groot is om in één keer op te noemen hebben we hier alles onderverdeeld in categorieën. Lees het even door zodat je precies weet wat je bij Brabantia kunt verwachten.

Brabantia keukenhulpmiddelen

Het grootste gedeelte van het Brabantia aanbod bestaat uit keukenhulpmiddelen. En ze hebben letterlijk alles wat je je maar kunt wensen. Elk mogelijk hulpmiddel wat je kunt gebruiken in de keuken heeft Brabantia. Denk hierbij met name aan klein keukengereedschap als blikopeners, dunschillers, kaasschaven en raspen. Daarnaast is er ook groter keukengereedschap als schotelwarmers en grote soeplepels. Brabantia maakt het leven in de keuken gemakkelijker.

Brabantia prullenbakken

Een ander essentieel onderdeel in de keuken is de prullenbak. Waar gekookt wordt, blijven resten over. De prullenbakken van Brabantia kun je vinden in allerlei soorten, kleuren en maten. De kleinste emmer heeft bijvoorbeeld 3 liter inhoud (een klein binnen-emmertje), terwijl de grootste een inhoud van 45 liter heeft. Uiteraard kun je ook kiezen tussen allerlei maten hiertussen in. Ook kun je de prullenbakken in vrijwel elke kleur aanschaffen, van zilver tot zwart tot rood. Daarnaast is het aan te raden om, wanneer je een nieuwe prullenbak bij onze webshop koopt, direct de bijbehorende afvalzakken in je winkelwagen toe te voegen. Zo weet je zeker dat ze goed passen.

Brabantia opslag

Als je van koken houdt, is het belangrijk om altijd veel ingrediënten binnen handbereik te hebben. Hiervoor heeft Brabantia allerlei leuke design ontworpen. Denk hierbij aan:

  • Vensterbussen
  • Broodtrommels
  • Ophangrekken
  • Kruidenrekjes
  • En nog veel meer

Brabantia ook alles voor de was

Als laatste categorie kun je op onze webshop alles voor de was kopen van het merk Brabantia. Heb je een nieuwe wasmachine gekocht en kan je oude droogrekje alle was niet meer aan? Geen probleem, je kunt een nieuw droogrek of droogmolen bij ons aanschaffen. Of als je een nieuwe wasmand nodig hebt. Daarnaast kun je ook andere accessoires kopen zoals drooglijnen, wasknijpertasjes of zelfs strijktafels.

Ben je benieuwd geraakt naar wat Brabantia jou allemaal te bieden heeft qua huishoud- en keukenvoordeel? Dan kun je op de categoriepagina van Brabantia terecht voor een compleet overzicht van alle Brabantia artikelen op deze site. En uiteraard zijn ze allemaal met 14 dagen garantie. En nu je er toch bent, schrijf je direct in voor ons spaarprogramma om in aanmerking te komen voor nog meer voordeel!