tab-img
tab-img

Connect Microcluster verlichting 200 lamps Led Verleng Warmwit voor binnen en buiten

Voorraad

€ 10,99 (of 110 pnt) Incl. BTW

-
+

Clusterverlichting

Normale kerstverlichting wordt steeds minder populair, daarvoor in de plaats is er nu clusterverlichting. Deze bestaat uit talloze kleine lichtjes dicht op elkaar. U kunt zo gemakkelijk uw hele kerstboom volhangen met kleine, twinkelende lichtjes die een magische sfeer geven in uw huis of tuin. Microcluster is een variant van clusterverlichting waarbij er iets minder lichtjes dicht op elkaar zitten.
 

Energie én geld besparen met LED-verlichting

De wattage van deze LED-kerstverlichting bedraagt slechts 3.6 watt en geeft dezelfde lichtopbrengst als kerstverlichting met gloeilampjes van ongeveer 30 Watt. Met deze LED-lampjes bespaart u dus veel geld op uw energiekosten doordat deze een stuk zuiniger zijn in verbruik dan de traditionele gloeilampjes. En het bespaarde geld kunt u mooi weer uitgeven aan cadeautjes!
 

Extra warm witte kerstverlichting

Wat is er nou leuker dan bij de verlichte kerstboom zitten met een kop warme chocolademelk en een (kerst)trui aan, terwijl het buiten donker en koud is? Met deze kerstverlichting met extra warm wit licht crëert u meteen een gezellige sfeer. Deze kerstverlichting is beschermd tegen regen (IP44), dus u kunt het ook buiten gezellig maken.
 

Eigenschappen:

  • 200 LED-lampjes
  • Lengte snoer met lichtjes: 6 meter
  • Alleen te gebruiken met de Connect kerstverlichting.
  • Geleverd zonder startsnoer
  • Lichtkleur: extra warm wit
  • IP44, dus voor zowel binnen- als buitengebruik
Artikel nummer 70330218